вівторок, 2 березня 2021 р.

Корекційно-розвиткове заняття "Допоможемо звірятам новий дім побудувати"


Фахівці КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобринецької міської ради продовжують ділитися досвідом зі своїми колегами. На корекційно-розвитковому занятті з дитиною з ООП, своїми надбаннями, своїми «родзинками» в роботі поділилася вчитель-дефектолог закладу  Чубакова О.О.

Заняття "Допоможемо звірятам новий дім побудувати" було пізнавально-навчального характеру, в ігровій формі. Робота з дітьми з ООП клопітка та системна. Вона передбачає постійного повторення, для хоч елементарного засвоєння знань.

На даному занятті ми побачили системну роботу над формуванням елементарних математичних уявлень та ознайомлення учня з навколишнім середовищем, вдосконалення уявлення про пори року, місяці, дні тижня, закріплення уявлення про склад числа та порівняння чисел в межах 10. Вчитель-дефектолог з учнем систематизували знання геометричних фігур, вдосконалювали вміння орієнтуватися на площині за словесною інструкцією. 

Враховуючи нестійку увагу та гіперактивність дитини, заняття пройшло    результативно для дитини та продуктивно для фахівців-колег, які мають змогу в нашому закладі відвідувати заняття один одного, ділитися досвідом та використовувати відповідні моменти занять для своєї роботи, тому що робота з дітьми з ООП вимагає особливого підходу та необхідності самовдосконалюватися щодня.              

 




Немає коментарів:

Дописати коментар