понеділок, 1 березня 2021 р.

Психолого-педагогічний семінар-практикум «Психолого-педагогічні аспекти формування успішної особистості педагога»

 

Фахівці КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобринецької міської ради продовжують ділитися досвідом зі своїми колегами.
15 лютого 2021 року практичними психологами КЗ « Інклюзивно-ресурсний центр» Таран А.С. та Калюжною С.А. було проведено психолого-педагогічний семінар-практикум «Психолого-педагогічні аспекти формування успішної особистості педагога», метою проведення якого було визначити ознаки життєвого успіху педагога, акцентувати увагу на особистісних якостях вчителя, що допомагають досягти успіху, розширити діапазон можливих варіантів поведінки в сучасних умовах.
Під час семінару - практикуму було розглянуто питання про «Особливості професійної спрямованості особистості педагога», про «Самооцінку та її вплив на ефективність педагогічної діяльності», обговорювали питання «Професійних та особистісних якостей сучасного вчителя» та цікавим було почути фахівцям про сучасні «Стилі педагогічного спілкування», активно обговорювали питання професійної компетентності педагога, питання підвищення ефективності навчального процесу на сучасному етапі У формі групової роботи фахівці закладу створили і презентували «Модель компетентного вчителя».
Зараз виправдовується стара добра істина: «Творчий учитель – творчий колектив». А творчий колектив починається, перш за все, зі спільної співпраці: цікавої, вільної, творчої, актуальної, креативної !





Нравится
Комментировать
Поделиться

Немає коментарів:

Дописати коментар