четвер, 17 грудня 2020 р.

Брейн-ринг для педагогічного колективу «Забавляночка»

 Фахівці КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобринецької міської ради, в рамках проведення заходів з підвищення кваліфікації та атестаційних заходів, продовжують ділитися досвідом зі своїми колегами.

07 грудня 2020 року практичними психологами закладу Таран А.С. та Калюжною С.А. було проведено брейн-ринг для педагогічного колективу «Забавляночка», метою якого було виявити рівень знань педагогів про «творчість», розвивати творчу активність, образну пам'ять та уяву, швидкість нестандартного мислення.
На учасників брейн-рингу було покладено чимало завдань, але вони з ними справилися на «відмінно»: під час розумової гімнастики, вправ на інтуїцію, інтелектуальних ігор та логічних задач «Хто ближчий до істини», «Вірю – не вірю», «Чарівний мішечок» педагоги розвивали творчу активність, увагу, нестандартність мислення, образну пам’ять, творчу уяву, швидкість та гнучкість думки. Фахівцям довелося попрацювати над своїми емоціями, відгадувати інтелектуальні загадки та розгадувати кросворди. Практичні психологи спонукали фахівців використовувати прийоми творчості в практичній роботі.
Гра пройшла в цікавій, дружній та теплій атмосфері. Всі учасники демонстрували високі знання та неабиякий інтелект, а також отримали масу позитивних емоцій. В атмосфері відвертості, щирості, комфорту та гумору фахівці пізнавали себе, релаксували та спілкувались, вчились працювати згуртовано, у команді, що дуже важливо для нашої злагодженої роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.








Немає коментарів:

Дописати коментар