понеділок, 9 листопада 2020 р.

Ділова гра "Жив-був педагог..."

 09 листопада 2020 року практичними психологами КЗ «ІРЦ» Бобринецької міської ради Таран А.С. та Калюжною С.А. було проведено ділову гру «Жив-був педагог», метою проведення якої було підвищення фахової грамотності педагогів з питань збереження та зміцнення їхнього професійного здоров’я; оволодіння навичками саморегуляції та релаксації, вмінню долати наслідки стресових ситуацій та підвищення емоційного настрою, що дуже важливо при роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Під час проведення ділової гри було використано тренінгові вправи: «Твоє ім’я », міні-лекторій «Психосоматика – хвороба чи нерви?», вправа на релаксацію «Квітка в долоньках», вправи «Сучасна школа», «Мене радує…», «Кошик порад», «Формула любові до себе», використовувалися проективні методики «Намалюй свій характер», « Чарівна скринька».
У ході ділової гри виявлялися найцінніші ідеї із будь-яких нагальних питань і проблем, враховувалися думки та пропозиції кожного фахівця закладу.
Заняття було проведено для кращого пізнання і розуміння педагогами власного внутрішнього світу. В атмосфері відвертості, комфорту та гумору фахівці релаксували, пізнавали себе та спілкувались.

Немає коментарів:

Дописати коментар